tylko prosze, zeby nie rozpętała sie tradycyjna dyskusja o światłach, z góry ostrzegam :!: :idea: :wink:
Mam problem z śrubą rejstracji nie idzie jej odkrecic.
Zwiń
X
-
Mam problem z śrubą rejstracji nie idzie jej odkrecic.
Mam rejstracje z tylu przykrcona na sruby i chcialem zalozyc inne ale oczywisci jedna sruba sie opiera . Lalem jakies preparaty, cole .Nie wiem co robic .
Niechce zniszczyc rejestracji moze ktos doradzi co robic.
Dodatkowo mam pytanie chcialem kupic raczki(podsufitki 4 sztuki) od Ibizy 2000 moze ktos wie czy pasuja do Octavi czy da sie to sprawdzic jakas na komputerze?PROSZE o wszelkie rady .nowy cSIMC od Aliego
seryjne 110kM teraz ok ~170kM ARL ,230 wtryski.
Moc potwierdzona w tym roku na hamowni.
półosie seryjne przebieg 273 tyś
-
-
rafalus, moe lepiej bedzie soe do tej srubu zabrac od tyłu ( tylkoe bez zadnych skojarzeń :!: ) - zdejmujesz ta osłone plastikowa na klapie i dojscie jest lala. A jak nie to nie da to wiertarka w reke i ja rozwiercic - jak zrobisz to precyzyjnie to nie bedzie trzeba zastosowac potem srubki o jeden rozmiar wiekszej
Komentarz
-
-
ello
miałem to samo ale w kombi. Z jedną małą różnicą, że urwałem główkę śruby.... Nakrętka od strony bagażnika jest wykonana z jakiegoś szajs metalu. Bałem się toto połamać. Po długich namysłach :wink: wyszło, że trzeba rozwiercić (zgodnie z radami kolegów ) i użyć wykrętaka. Operacja zakończyła się powodzeniem 8). A jak połamiesz "nakrętkę" zawsze można dać inną i tak tego nie widaćusrany pracą po same pachy
Komentarz
-
-
Jeszcze sprobuje łepek przystosowac do wiekszego wkretaka.
Te sroby sa takie brzydkie rdzawe i zachcialo mi sie je zmienic i stoje w miejscu
Ewentualnie dalo by sie zminic jakas te otwory na wieksze sroby?Przegwintowac?nowy cSIMC od Aliego
seryjne 110kM teraz ok ~170kM ARL ,230 wtryski.
Moc potwierdzona w tym roku na hamowni.
półosie seryjne przebieg 273 tyś
Komentarz
-
-
Tam nic nie przegwintujesz, jak rozwiercisz to nakrętka odpadnie i wtedy zakładasz wieksze śruby i od tyłu przykręcasz normalne nakrętki oraz w celu zabezpieczenia przed kradzieżą kontrujesz drugimi nakrętkami . Zdejmnij sobie osłone klapy bagażnika(od wnętrza auta) i zobaczysz jak to wygląda.Rozum każdy ma, ale nie każdy go używa.
Komentarz
-
Komentarz